Grabbarna som inte ville sluta snusa

Idén till XQS föddes i strax utanför Östersund. Storsnusarna Lars och Christer satt vid sjön och var lätt irriterade. Förnuftet sa att efter 20 års snusande var det dags att sluta. Men i själ och hjärta var de inte överens med sina beslut. Vad vore livet utan snus! De hittade inte en enda vettig ursäkt för att sluta. Och framförallt ville de inte sluta. Där och då bestämde de sig att livet inte alls behövde vara svart eller vitt. I god svensk uppfinnaranda blandade de ihop ett eget snus som varken innehöll tobak eller nikotin. De spottade och svor tills den dag Christer bytte ut halva innehållet i Lars snusdosa. Och han märkte inget! Antagligen för att han fått syn på ett örnnäste och det var komplett omöjligt att slita honom från kameran.

De testade sitt nya snus på sina vänner som alla konstaterade: Det smakar snus. Det känns som snus. Ganska snabbt växte de ur köket och idag sysselsätter företaget cirka 20 medarbetare i fabriken på Filippinerna. Och där är vi nu. Ett produkt som smakar snus, utan tobak och nikotin. Som kostar vad snus borde kosta.

Idag är XQS den enda goda ursäkt du behöver. Och lössnuset som blandades i köket i Strömsund är idag det enda nikotin- och tobaksfria lös i Norden.

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

XQS finns i de flesta butiker, bensinmackar och tobaksaffärer runt om i Norden.

ÅTERFÖRSÄLJARE

KONTAKTA OSS

Förutom vårt portionssnus erbjuder vi marknadens enda lös som är fritt från både tobak och nikotin. Utöver Original finns flera smaksatta produkter.

MAILA OSS!