FAQ

Här delar vi med oss av våra vanligaste frågor och svar. Saknar du något svar är du välkommen att kontakta oss på info@xqs.se.

Produkterna innehåller naturliga ingredienser. Basråvaran till det smaksatta portionssnuset är durumvete. Du som är glutenintolerant bör alltså inte använda dessa. Original är däremot glutenfritt. Smaktillsatserna är naturliga som t ex mint eller lakritsrot. Basråvaran i Original är bladväxter och inget sötningsmedel är tillsatt i lös. Det finns också en naturlig sötma från smaktillsatserna, t ex från lakritsroten, som inte heller enligt tandläkarexpertis skadar tänderna i den storlek som konsumtionen av vanligt snus innebär. Även konserveringsmedlen är naturliga. XQS produkter innehåller inte majsstärkelse.

Vi vill naturligtvis att du som konsument alltid ska vara nöjd. Om du inte är nöjd, kontakta oss på info@xqs.se. Du kan också kontakta butiken där du köpt in produkten.

Vid kylförvaring kan mintkristallerna i Winter lösas ut genom påsen. Detta ludd är helt ofarligt och försvinner vid omskakning av dosan. Även konserveringsmedlen är naturliga. XQS produkter innehåller inte majsstärkelse.

Licorice är en ren naturprodukt och kan vid värmepåverkan kännas hård på ytan. Detta beror på att essensen ur lakritsroten går ut på ytan. Denna hårdhet löses upp omedelbart när påsen möter saliven i munnen.

”Den brinnande känslan som Winter gav mig var något helt annat än känslan jag var van vid, men den gjorde mig fri från Nikotin och Tobak.”

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

XQS finns i de flesta butiker, bensinmackar och tobaksaffärer runt om i Norden.

ÅTERFÖRSÄLJARE

KONTAKTA OSS

Förutom vårt portionssnus erbjuder vi marknadens enda lös som är fritt från både tobak och nikotin. Utöver Original finns flera smaksatta produkter.

MAILA OSS!